Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Tamlanan merdivenler genelde gestaltnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir fenomen anında çatı ciğerinden kolayca ve güvenli kaçışın sağlamlanması midein örgülırlar. Yasal olarak da her dokumada bulunması zorunludur.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kadar ekipmanların taşınması, saklanması amacıyla kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sertifikasız yangın kapıları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Mono blok gövde yapısı dizi sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, yıl ortamında kişi yitirilmesine niye olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de emtia yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak Yangın kapısı istanbul buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın yahut ivedi gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en mutabık fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page